Skip to content

Mijn naam is Frank van der Burg oprichter van energieNwonen. Energie- en woningzaken zijn mijn specialiteit. Als bewoner van de milieuvriendelijke woonwijk Ecolonia (1991) in Alphen aan den Rijn weet ik als geen ander wat de voordelen zijn van milieuvriendelijk en energiezuinig wonen.

De energie en de N in mijn logo is groen met als resultaat helder en schoon wonen. Dat is waar energieNwonen voor staat!

Als ecomediair / adviseur organiseer ik voor woningeigenaren met een eigen dak dat hun woning energiezuiniger wordt, maar ook dat de (bestaande) woning energieneutraal wordt. Dus zonder fossiele brandstoffen (geen gasaansluiting)

Met jarenlange ervaring op het gebied van grote utilitaire projecten (kantoorgebouwen en winkelcentra) en grote- en kleinschalige woningbouwprojecten ben ik zeer goed op de hoogte van alle bouwkundige, installatietechnische, bouwfysische en constructieve onderdelen van een gebouw. Hierdoor kan ik u goed adviseren en begeleiden bij het bouwen, verbouwen en (her)inrichten van een pand.

Door mijn expertise kan ik gebouwen een verhoogd comfort geven waarin de gebruikers prettig kunnen wonen en werken. Uw woning wordt duurzaam, energieneutraal of energiepositief en in de toekomst waardevast.

Afhankelijk van de werkzaamheden werkt energieNwonen samen met meerdere gecertificeerde (vaktechnische) bedrijven die de diverse werkzaamheden uitvoeren.

Heeft u andere bouwkundige werkzaamheden als aanpassingen in- en aan de woning ook hiervoor kunt u bij energieNwonen terecht. Maatwerk dus voor particulieren met een woning met eigen dak, maar ook voor bedrijfspanden, zoals kantoorvilla’s.

Back To Top
Zoeken